Organistieontwikkeling is een terugkerend onderwerp. Een moment van rust blijkt het oog van de storm. Net als je denkt dat je de zaak onder controle hebt, breekt een volgende groeispurt aan. Met alle uitdagingen die daarbij horen. Groei is vaak gewenst, maar niet altijd gemakkelijk.


Photo Credit:  Peter Hellberg

JC Electronics

JC Electronics is een snel groeiend bedrijf, gespecialiseerd in de inkoop, verkoop en reparatie van industriële elektronica, hoofdzakelijk van het merk Siemens. Met een zeer bekwaam en gemotiveerd team stelt JC-Electronics één uitgangspunt centraal: alles wordt in het werk gesteld om de klant zo snel mogelijk en zo goed mogelijk te helpen.

Met Effect Advies werd een strategisch partnership aangegaan. We gaven advies op gebied van organisatiestructuur, HRM en processen en vervolgens staken we ons handen uit de mouwen om de doelstellingen gerealiseerd te krijgen.


Photo Credit:  Mitya Ku

Boikon

Boikon is een team van hoog opgeleide technische professionals, dieruim 19 jaar actief zijn met het ontwikkelen van klantspecifieke oplossingen in de productieautomatisering, faciliteiten en constructies, in bijvoorbeeld de tabaksindustrie, aerospace, farmaceutische industrie, laboratoria en voedingsmiddelenindustrie. Het hoofddoel is het bieden van kostenefficiënte en innovatieve oplossingen, waarmee onze klanten optimaal kunnen presteren. 

Effect Advies verzorgde voor de medewerkers van Boikon een workshop stressreductie, waarbij preventief werd gewerkt aan vragen als: hoe herken je stress bij jezelf en bij de anders? Welke invloed geeft stress op het brein en op het lichaam en vervolgens gedrag? De doelstelling van de workshop is om uitval door stress gerelateerde klachten te voorkomen en om onderlinge communicatie in geval van stress te optimaliseren. 

Stress door hoge werkdruk, veranderende omstandigheden en/of disbalans tussen werk en privé is een factor die bij bijna alle organisaties in Nederland van belang is. Preventief optreden kan verzuim en sub-optimaal werken voorkomen.


Photo Credit:  dimnikolov

Nog een voorbeeld

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt.